Lina Vestman

Du är här » Presentation » Lina Vestman 

Lina Vestman

Verktygen som tar dig från tanke till handling.

Onlineprogram, blogg och coaching för motivation.

Paketlösningar för hälsosammare livsstil och business.

Jag har samlat en del verktyg för att du ska kunna leva hälsosammare, oavsett vilket mål du har. Hemligheten med framgång är att ha ett väl formulerat resultat och sedan integrera det med alla sinnen, det skapar en motivation som för dig fram dit du vill.

Uppnå dina resultat NU och få den hälsa du vill ha!

Min vision

Min vision är att alla människor har så mycket mer att ge än vad vi tror. Vi vet att vi inte använder hjärnans fulla kapacitet och jag är oerhört nyfiken på vilka möjligheter som skulle uppstå om vi skulle göra det. Tänk om vi så bara skulle använda någon procent mer än vi gör idag?

Min erfarenhet och uppfattning är att vi generellt vet precis vad vi borde göra för att komma i form eller uppnå det vi vill med vår hälsa. Om vi inte har kunskapen så kan vi lätt ta reda på det. Men vi gör det ändå inte.
Människan är lat av naturen och vi väljer hellre det som ger en direkt tillfredsställelse i stället för att göra val utifrån ett långsiktigt tänk. Det är där motivationen kommer in och spelar en viktig roll!

Allt går bara du själv tror på det.

Utbildning

Certifierad NLP Trainer, Mental Tränare, Näringsfysiolog och coach. Utbildad av: Nordic Institute of MTNLP, Robert Dilts NLPU, Richard Bandler, Lars Eric Uneståhl Skandinaviska Ledarhögskolan och Karolinska Institutet.

Erfarenhet

Jag startade mitt första bolag 22år gammal, som franchisetagare för xtravaganza på Birger Jarlsgatan. Jag drev anläggningen och gymmet i 6 år och där vi under dessa år coachat över 2500 personer att gå ner i vikt. Samtidigt jobbade jag även som utbildare för hälsokonsulter i Sverige, England och Kina.

Geografiskt verksamhetsområde

Stockholm med omnejd

Läs mer här: vestmandevelopment.se

Bokning

Boka föreläsningar, mentala träningsprogram och enskild coaching.

Epost: lina@vipconsulting.se
Mobil: +46 (0)735-17 93 07

Lina Vestman