Freja Vestman

Du är här » Presentation » Freja Vestman 

FREJA VESTMAN

Follow the rhythm of your soul

Natural living
Holistic health
Sacred dance

Jag brinner för att väcka människors inre glöd och återknyta kontakten mellan kropp och själ för att skapa mer kraft och magi i livet. Jag vill på ett kärleksfullt och lekfullt sätt guida människor hem till sin kropp, hem till närvaron och till den inneboende visdom som vi alla delar.

Idag bor jag på Nya Zeeland och lever min dröm när jag jobbar med natural living, sacred dance och holistic health. Fantastiska lärdomar om hur vi kan ta vara bättre på Mother Earth.


Min historia:
Efter att ha upplevt den frigörande dansens helande effekt i mitt eget liv utbildade jag mig 2011 till Frigörande Dans Inspiratör hos Anne Grundel vid Frigörande Dans Akademin. Längtan och passionen till dansen som en andlig form styrde mig till Thailand där jag under några månader 2012 levde och utbildade mig inom den yogiska tantrafilosofin till Mystical Dance® Teacher hos Monika Nataraj.

2008-2012 arbetade jag som hälsocoach inom viktminskning och livsstilsförändring i Stockholm. Jag har föreläst och coachat inom allt från fysisk träning till kost och från mental träning till njutning. Jag är övertygad om att alla delar är lika viktiga för att skapa det fantastiska liv som vi drömmer om och förtjänar.

Massagen och healingen har varit en viktig del i mitt liv under lång tid. Jag älskar att fördjupa mig i flera dimensioner om hur vår kropp och själ fungerar. Nuförtiden har jag lagt teknikerna på hyllan för det är så mycket mer spännande och kraftfullt när det intuitiva får styra behandlingen. Nu är jag guidad att utforska min egen unika healingform och det är en djupgående resa.

Min nyfikenhet förde mig USA och Guatemala under 2013. Ett kapitel fyllt av storslagen natur, kärlek, tempeldanser, esoteriska mysteriekurser, yoga och magmassage.Formell utbildning

Cert. Mystical Dance® teacher, Dipl. Frigörande Dans Inspiratör, Dipl. Hälsocoach, Cert. NLP Master Practitioner, Dipl. IEMT Practitioner, Dipl. Massör/Triggerpunktsbehandlare i Svensk Klassisk Massage, Neurolymfatisk magmassör, Energimassör, Dipl. Thaimassör, Reiki Healer, Bars och Access kroppsprocesser.


Du kommer snart att hitta min verksamhet på min nya hemsida som jag jobbar med just nu.