Freja Vestman

Du är här » Presentation » Freja Vestman 

FREJA VESTMAN

Follow the rhythm of your soul

Mystical dance
Healing
Massage

Jag brinner för att väcka människors inre glöd och återknyta kontakten mellan kropp och själ för att skapa mer kraft och magi i livet. Jag vill på ett kärleksfullt och lekfullt sätt guida människor hem till sin kropp, hem till närvaron och till den inneboende visdom som vi alla delar.


Efter att ha upplevt den frigörande dansens helande effekt i mitt eget liv utbildade jag mig 2011 till Frigörande Dans Inspiratör hos Anne Grundel vid Frigörande Dans Akademin. Längtan och passionen till dansen som en andlig form styrde mig till Thailand där jag under några månader 2012 levde och utbildade mig inom den yogiska tantrafilosofin till Mystical Dance® Teacher hos Monika Nataraj.

Sedan 2008 har jag arbetat som hälsocoach inom viktminskning och livsstilsförändring i Stockholm. Jag har föreläst och coachat inom allt från fysisk träning till kost och från mental träning till njutning. Jag är övertygad om att alla delar är lika viktiga för att skapa det fantastiska liv som vi drömmer om och förtjänar.

Massagen och healingen har varit en viktig del i mitt liv under lång tid. Jag älskar att fördjupa mig i flera dimensioner om hur vår kropp och själ fungerar. Nuförtiden har jag lagt teknikerna på hyllan för det är så mycket mer spännande och kraftfullt när det intuitiva får styra behandlingen. Nu är jag guidad att utforska min egen unika healingform och det är en djupgående resa.

Förra året förde äventyret mig till USA och Guatemala. Ett kapitel fyllt av storslagen natur, kärlek, tempeldanser, esoteriska mysteriekurser, yoga och magmassage (en ny favorit som verkligen går till kärnan – läs mer under behandlingar!). Nu är jag tillbaka i Sverige och har landat i mitt drömhem i skärgården. Jag vill serva, jag vill ge av mina gåvor, samskapa och sprida systerskapets och dansens magi.Formell utbildning

Cert. Mystical Dance® teacher, Dipl. Frigörande Dans Inspiratör, Dipl. Hälsocoach, Cert. NLP Master Practitioner, Dipl. IEMT Practitioner, Dipl. Massör/Triggerpunktsbehandlare i Svensk Klassisk Massage, Neurolymfatisk magmassör, Energimassör, Dipl. Thaimassör, Reiki Healer, Bars och Access kroppsprocesser.

Du hittar mig och min verksamhet här: frejavestman.com